Pogradec

More

07/10/2019

EU for Innovation Project 

presents 

Innovation Challenge Fund

Roadshow Call 2

10.00 – 10.30 Prezantimi i Challenge Fund

10.30 – 10.45 Pyetje dhe përgjigje

11.00 – 13.00 Co-design session (Eksperte të huaj do të frymezojnë pjesëmarrësit duke sjellë në tavolinë   shembuj konkret të inovacionit dhe se si inovacioni shtyn rritjen e një biznesi. Gjithashtu, gjatë këtij sesioni do të kërkohet angazhimi i pjesëmarrësve në përdorimin e një sërë metodash innovative për të zbuluar nëse bizneset e tyre kanë potencial të jenë novatore).

13.00 – 14.00 Drekë

14.00 – 15.00 Co-design (vazhdim)

15.00 – 15.15 Coffee break

15.15 – 17.15 Face to Face sessions

  • 04/09/2019
  • | Categories: